Menu

ImProvia > Oprichting

 

Geboren uit passie

Op een vrijdagmiddag in 2006, zitten er een aantal vrienden bij elkaar. Ze zijn het erover eens: TE vaak nemen klanten genoegen met de standaard. Maar waar standaard de norm is, stokt de vooruitgang. Doodzonde en simpelweg niet goed genoeg, vinden zij. Techniek biedt immers uitkomst, voor allerhande maatschappelijke problemen. Dat ze met deze missie in korte tijd de passie van veel gelijkgestemden aanwakkeren, is dan nog slechts een droom.

 

Gedreven door techniek

Om deze droom waar te maken, klinken ze op 1 september 2006 op hun missie en samenwerking. Direct vanaf de start gaat het snel. Binnen de kortste keren doet ImProvia het onderhoudsmanagement voor leidende bedrijven in de industrie. Om eind 2007 tegemoet te komen aan een groeiende vraag, trekt ImProvia projectmanagers en engineers van naam, in haar speelveld aan. Behalve in Mechanical en Electrical Engineering en Technical Automation, ontwikkelt ImProvia zich snel tot holistisch partner in technische installaties in verschillende markten:

En dat niet alleen in Nederland, maar ook in Polen, Duitsland en Zweden.


Gericht op vooruitgang

En dat weten niet alleen klanten te waarderen. Zo werd ImProvia gekozen tot beste Brabantse werkgever en scoort het bedrijf hoog op de Fast 50 Technology van Deloitte. Anno nu, leggen ze bij ImProvia de lat elke dag weer iets hoger. Zo blijven de vrienden en hun inmiddels ruim 150 collega's ook de komende jaren het onmogelijke mogelijk maken.