Menu

Markten > Infratechniek > Dynamisch verkeersmanagement

 

Goede infrastructuur is een onmisbaar onderdeel geworden van onze samenleving. De samenleving maakt er goed gebruik van om naar studie, werk of vakantiebestemming te reizen. Producten moeten snel en kostenefficiënt getransporteerd kunnen worden. Men zit niet te wachten op files en vervelende knooppunten of men nu onderweg is met de auto, openbaar vervoer, fiets of te voet. Het is een meetpunt geworden waaraan men de kwaliteit van leven afleest.

 

Goed ontworpen wegen die opgaan in de omgeving dragen bij aan het voorkomen van fileleed en geeft de reiziger de mogelijkheid zonder stress zijn weg te vinden naar recreatiegebieden.

 

Automatisering van wegsignaleringen verhoogt de veiligheid en capaciteit van wegen. Innovatieve oplossingen moeten daaraan bijdragen: “de slimme weg van de toekomst maken we samen”. Denk hierbij aan ‘car to car’ en ‘car to infra’ communicatie; de systemen moeten daarop aangepast worden. ImProvia helpt u graag bij het maken van een goed plan van kop tot staart van uw project en bij het ontwikkelen van wegsignaleringen.

Dit alles vanzelfsprekend binnen het gestelde tijdsbestek en budget.