Menu

Markten > Infratechniek > Verkeerscentrales

 

De onder Rijkswaterstaat of Provincie vallende verkeerscentrales zorgen ervoor dat het verkeer blijft stromen door de wegen te observeren en waar nodig in te grijpen d.m.v. verkeersregelsystemen. Ongelukken worden gerapporteerd in het Incident Management Protocol.

 

Bij wegwerkzaamheden, files en verkeersincidenten speelt de verkeerscentrale een leidende rol. De centrale kan wegen laten afzetten, het verkeer omleiden en weggebruikers informeren via de dynamische route-informatiepanelen boven de weg. De verkeerscentrale stuurt ook de weg inspecteurs aan.

 

ImProvia gaat graag de uitdaging met u aan om verkeerscentrales te bewerkstelligen. Profiteer van onze holistische werkwijze en ervaring; wij verzorgen het gehele project van kop tot staart voor u. Denk hierbij aan engineering, montage, tests en inbedrijfstelling. Indien gewenst is ook onderhoud mogelijk. Wij houden de technologische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten zodat wij over de nieuwste kennis beschikken.

 

Schakel ImProvia in en profiteer van haar holistische aanpak. U bent van begin tot eind verzekerd van een goed resultaat.