Menu

Tools > CAD design

 

ImProvia heeft alles in huis om u te voorzien van een 2D of 3D CAD-ontwerp. Onze ervaren engineers kunnen van uw idee een visualisatie, 3D ontwerp, prototype of product maken, zowel werktuigbouwkundig als hydraulisch en elektrisch.   

 

Wij beginnen met uw idee. Hiermee maken wij vlot een grof ontwerp in een 3D CAD-programma zoals Solid Works of Autodesk Inventor. Wij hebben ruime ervaring met verschillende CAD-programma’s. Nadat alle eisen en wensen zijn vastgelegd maken wij een volledig ontwerp, ondersteund door berekeningen. Daarna volgen de detailtekeningen, zodat u een volledig tekeningenpakket heeft waarmee het product geproduceerd kan worden.

 

Daarnaast werken we met een PDM-systeem. Hierdoor worden de documenten en tekeningen goed beheerd en is revisiebeheer gemakkelijk en overzichtelijk. Wij maken ook sterkteberekeningen en voeren FEM-analyses uit om zo een volledig constructiedossier op te bouwen.

 

Wij werken nauw samen met een aantal gerenommeerde constructiebedrijven, zowel in Nederland als in Polen, waarmee wij al meerdere projecten succesvol hebben gebouwd en gecertificeerd.

 

Van idee naar ontwerp, van ontwerp naar prototype of product. ImProvia doorloopt graag dit traject met u, inclusief certificering.