Menu

Word ook ImProviaan! > Jouw carrière


Bij ImProvia kun je je ontwikkelen op jouw manier. Dat wil zeggen dat je je functie naar verloop van tijd anders kunt vormgeven, zodat je blijft groeien. Dit kan door een andere rol in projecten bij opdrachtgevers, maar ook intern. Door de groeiambities van ImProvia ontstaan er kansen, of dit nu een verbreding in je vakgebied is, een specialisme of een leidinggevende functie. De mogelijkheden zijn er en die kun jij aangrijpen. Je bent dus zelf verantwoordelijk voor de realisatie van je ambities. Bij ImProvia is er niet één standaard carrière.


Opleiding en ontwikkeling
ImProvia investeert in ontwikkeling van haar mensen. De opleidingen die ImProvianen doen variëren van een verplichte VCA-VOL veiligheidsopleiding, een IPMA projectmanagementopleiding tot een bachelor- of masterstudie. Er wordt gezocht naar een balans tussen jouw wensen en capaciteiten en de belangen van ImProvia.

ImProvianen hebben de mogelijkheid een persoonlijk ontwikkelplan op te stellen. De acties die je daarin formuleert passen bij jouw situatie en leerstijl.

Naast het vergroten van vakkennis en ervaring is aandacht voor softskills binnen ImProvia belangrijk. Door middel van intervisie, georganiseerde gesprekken tussen ImProvianen, komen werkzaamheden en daaraan gerelateerde problematiek aan bod. Oogmerk is het vergroten van deskundigheid van de betrokkenen en het leren van elkaar en elkaars visie.

 

Twee keer per jaar zijn er formele beoordelingsgesprekken over je carrière en de voortgang daarvan. Overigens krijg je het hele jaar door feedback, er wordt daarvoor niet gewacht tot een formeel gesprek.