Menu

Word ook ImProviaan! > Werken bij ImProvia

 
ImProvia opereert in Nederland vanuit drie vestigingen. Iedere vestiging haalt zijn eigen opdrachten binnen, heeft zijn eigen organisatie en heeft de vrijheid zelf te bepalen welke koers hij vaart binnen een aantal vaste kaders van ImProvia.

Samenwerken staat centraal, niet alleen tussen de verschillende vestigingen maar ook op de werkvloer. ImProvia streeft naar het uitvoeren van complete projecten, van A tot en met Z, waarbij engineering, uitvoering en commissioning met instandhouding naadloos op elkaar aansluiten binnen de branches Infra, Energie, Industrie & Hightech.


Werkomgeving
Door de kleine vestigingen kennen collega's elkaar en heerst er een familiaire sfeer. ImProvianen zijn betrokken bij de organisatie en nemen verantwoordelijkheid. Bij ImProvia heb je niet alleen je eigen functie maar werk je daarnaast intensief mee aan de opbouw van een bedrijf. ImProvia heeft een platte structuur zonder zichtbare hiërarchie. Iedereen wordt gezien als gelijke en als zodanig behandeld. Samen met je collega's heb je de verantwoording voor een succesvolle samenwerking. De communicatie is open en direct, statussymbolen ontbreken. Er is vertrouwen in elkaar en technische uitdagingen worden aangegaan. Bij ImProvia denk je in mogelijkheden en worden beslissingen snel genomen.


Diversiteit
ImProvianen zijn divers. Ze werken aan verschillende projecten en hebben verschillende achtergronden. We streven ernaar dat ImProvianen doen waar ze goed in zijn en wat ze echt willen. Hierbij spreken we van een individuele en mensgerichte aanpak. Mensen die niet bang zijn om het onbekende op te zoeken en hun verantwoordelijkheid te nemen passen bij ImProvia en zullen ingezet worden in hun persoonlijke kracht.

Het draait bij ImProvia om durf, geloof en onbevangenheid.

 

Een ImProviaan herkent zich in de volgende 10 gedragsankers:

  1. Ik vertrouw mijzelf en mijn collega's
  2. Ik durf het onbekende op te zoeken
  3. Ik waardeer feedback en onderneem actie
  4. Ik verschuil me niet achter formaliteiten
  5. Ik ben verantwoordelijk voor een succesvolle samenwerking
  6. Ik kies, ik doe, ik maak fouten, ik leer
  7. Ik denk in mogelijkheden en onderneem actie
  8. Ik ontwikkel mezelf
  9. Ik ben trots op mijn werk
  10. Wij zijn ImProvia

Teambuilding en ontspanning
Bij ImProvia wordt er niet alleen hard gewerkt, ontspanning is ook belangrijk. Er zijn volop sportieve initiatieven waar je als ImProviaan aan deel kunt nemen, zoals de jaarlijkse ImProvia Cycling tour en een jaarlijks terugkerend skiweekend. Regelmatig organiseert ImProvia een borrel, Café de ImProviaan Live, waarbij ImProvianen op een informele manier bij kunnen praten met elkaar.

Wil je op een ontspannen manier kennis maken met ImProvia? Dan is deze borrel de ideale gelegenheid. Je bent hierbij van harte welkom, meld je aan via Marie.Claire.Plasschaert@ImProvia.nl.

Ben je ImProviaan, dan kun je genieten van een hoop andere leuke activiteiten, zoals een familiebarbecue, teamuitje, ImProviafeest, Sinterklaasfeest en kerstborrel.