ImProgress
Oktober 2016


Nieuwsbrief voor Hightech & Industrie
 

Voor je ligt, vers van de pers, de allereerste ImProgress. Een nieuwsbrief specifiek bedoeld voor de Hightech en Industrie markt, in het leven geroepen door ImProvia.

Waarom deze nieuwsbrief? Wij delen graag informatie en kennis met onze relaties en klanten zodat we samen nog beter op de snel veranderende markt in kunnen spelen.
 
Wat kun je verwachten van de ImProgress? Per kwartaal komen vaste items aan bod waarin we actualiteiten en ontwikkelingen belichten.

Een speciaal item is KLANT IN BEELD, een rubriek waarin een van onze klanten zijn bedrijf mag presenteren. Mocht je na het lezen van deze ImProgress ook zo enthousiast geworden zijn als wijzelf neem dan contact op en wie weet staat jouw organisatie in de volgende editie in het zonnetje! In deze eerste uitgave heeft Breston de eer gekregen zich te presenteren. Bij deze danken wij jullie hartelijk voor de prettige samenwerking bij de totstandkoming van het artikel!

Ontwikkelingen gaan snel in deze samenleving, zeker op technisch gebied.
Wat een maand geleden een nieuwe vondst was is morgen bij wijze van spreken al achterhaald. Niet voor niets vinden wij de Hightech industrie een mooi en fascinerend onderdeel van techniek.
 
Hoe zie jij de toekomst van de Hightech industrie over 25 jaar? Deel je visie met ons, wij gaan graag de dialoog aan!

In het kader van nieuwe innovaties het volgende filmpje.  Een voorbeeld van hoe visie realiteit kan worden.
 
 
Met vriendelijke groet,
 

            
     Edo Aneke        Eelke Timmer
Bron: You Tube - Farthest flight by hoverboard - Guinness World Records
 

Marktontwikkelingen

Wij zijn er klaar voor.
Jij ook?

 

“De maakindustrie is de motor van de Nederlandse economie”. Een stelling die je vaak hoort in economische commentaren en analyses, dat het bijna een cliché geworden is. En toch, wie naar de cijfers kijkt kan niet anders dan concluderen dat de Nederlandse maakindustrie in de lift zit.

Van eiermachines tot kranen en pijpleiding-legmachines voor ..... Lees verder 
 
ImProvia
 
CMSE® - Certified Machinery Safety Expert
 

ImProvia heeft ervaren medewerkers in huis die het certificaat CMSE® - Certified Machinery Safety Expert - hebben.

Op basis van hun jarenlange ervaring met mechanische, elektrische, pneumatische en hydraulische systemen en industriële automatisering binnen de machinebouw en na het volgen  .......

 

Klant in beeld


 
 
Breston, gevestigd in Nieuwe-Tonge op Goeree-Overflakkee, een eiland in het zuidwesten van de Nederlandse Provincie Zuid-Holland, gaat ver over de landsgrenzen heen. Denk daarbij aan Australië, Ivoorkust en Uraqua.

Maar ook de lokale klanten zijn nog altijd welkom, ook al gaat het om een klein onderdeel of een lekke hydraulische slang. Iedere klant wordt netjes en goed geholpen. “Nee, is geen optie, een oplossing wordt altijd gevonden” is het motto van Breston.

Het bedrijf verzorgt al vele jaren de engineering en productie van transportbanden, bulkhandling, bunkers, scheepsbeladers, feeders .......

 
 
ImProvia in actie!


Wist je dat?
 

 

Evert Rietdijk directeur is van de ImProvia vestiging te Hoofddorp?

Evert heeft een TU-werktuigbouwkundig achtergrond en is sinds 2001 actief geweest voor 2 grote Franse ingenieursbureaus in Nederland waar hij de High-Tech en automotive activiteiten op  .........
 


Samir El Awadi benoemt is als EVP en lid van de directie van ImProvia?
 
Samir heeft meer dan 30 jaar ervaring in informatietechnologie en procesindustrie en beschikt over gedegen kennis en ervaring in “strategic sales”, business management en business models. Gedurende zijn succesvolle carrière bij ...
 

ImProvia AQAP gecertificeerd is?
 
De NAVO heeft een aantal normen (Allied Quality Assurance Publications; AQAP) uitgegeven ten behoeve van kwaliteitsmanagementsystemen. Deze zijn speciaal ontwikkeld voor organisaties die leveren aan defensie. Deze worden gezien ....
 

 Lees verder 


Agenda


 

Precision Fair 2016

16 - 17 november 2016

NH Conference Centre Koningshof, Veldhoven


Feedback? Ja, graag!
Heb je iets gemist in deze ImProgress of wellicht heb je tips voor ons?
Stuur een mail, wij stellen je mening op prijs!

      
.

 
Copyright © 2016 ImProvia, All rights reserved

www.improvia.nl  ,  welkom@improvia.nl


Vragen of opmerkingen n.a.v. deze ImProgress?

Mail of Bel: 088-550 43 00Aanmelden | Afmelden  ImProgress