Breda Robotics wordt broedplaats voor Robotica en Automatisering

Binnenkort kunnen bedrijven in West-Brabant de krachten bundelen op het gebied van robotica met studenten van onder meer Avans Hogeschool. Breda Robotics is een nieuw, innovatief cluster voor het ontwikkelen én toepassen van robotiseringsoplossingen.

Op 18 juni 2019 hebben de initiatiefnemers, waaronder de gemeente Breda, Avans Hogeschool, REWIN, ExRobotics, WWA en Synchronlab, de samenwerkingsovereenkomst voor Breda Robotics getekend.

West-Brabant heeft ruim 5.000 tech-studenten en veel technische bedrijven en start-ups. Allemaal krijgen zij te maken met robotisering. Om daarin voorop te blijven lopen, wordt alle kennis, expertise en R&D-kracht in West-Brabant gebundeld in één krachtig cluster: Breda Robotics. Het wordt een broedplaats waar zowel onderwijs als bedrijfsleven kennis kan creëren, delen en effectief inzetten voor hun business én de maatschappij.

Ook bij ImProvia / ExRobotics hebben we vaak te maken met studenten (stagiaires en/of afstudeerders) die graag hun theoretische kennis willen toepassen in opdrachten voor ExRobotics in de technische informatica en automatisering. Voor meer informatie hierover zie onze website voor de juiste contactgegevens www.werkenbijimprovia.nl.

Lees het complete verhaal op www.breda-robotics.nl.

Reader Interactions