Werken bij

ImProvia

Wanneer je werkt bij ImProvia staan variatie, uitdaging en complexe technische vraagstukken centraal. Veel verschillende talenten en krachten komen samen tot een adequate, technische oplossing die een impact heeft op de maatschappij. Als Engineer wordt jou een platform geboden om techniek weer voorop te zetten!

Werken bij ImProvia betekent dat je gestimuleerd wordt om jezelf te blijven ontwikkelen. Samen onderzoeken we jouw ambities en mogelijkheden waarbij we eveneens alle grensverleggende technologieën niet uit het oog verliezen! Veel innovatieve oplossingen komen van eigen bodem. Daarom beseffen wij dat de Nederlandse techniek niet louter meer bestaat uit producten, het kent creativiteit, intelligentie en lef.

Wil je van betekenis zijn voor eigentijdse technologische oplossingen. Bekijk dan nu of onze vacatures bij jou passen!

Bekijk vacatures

ÆVO

Werken bij ÆVO betekent zoeken naar verbetering en groei. Voor jou als werknemer houdt dit in dat we samen jouw ambities formuleren en realiseren. Een organisatie met een focus op projecten, onderhoud en service in de bewegende Infrastructuur. Je zal werken aan verschillende uitdagende tunnels, bruggen, sluizen en gemalen.

In jouw werk heb je veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Je bent belangrijk voor de veiligheid en doorstroom van verkeer, water en de objecten. Een functie waarin je onder andere werkt in de vrije natuur, unieke tunnelstelsels, toeristische bruggen en ga zo maar door. Een functie die jouw toegang geeft tot een unieke kennismaking met de Infrastructuur van Nederland.

Wij geloven in de juiste man op de juiste plek. Bekijk daarom snel alle vacatures vol verantwoordelijkheid en vrijheid!

Bekijk vacatures

ExRobotics

Innovatie, nieuwsgierigheid en passie. Dit omschrijft iedere medewerker van ExRobotics. De wereld verandert in een rap tempo. Dagelijks zijn er nieuwe digitale ontwikkelingen en lijken grenzen niet meer te bestaan. Technologie is de toekomst! Jij als technische kracht bent daarom voor onschatbare waarde om vernieuwing mogelijk te maken.

Werken bij ExRobotics betekend het dagelijks onderzoeken van grensverleggende Robotica. Bezig zijn met verrassende en hedendaagse technologieën, terwijl je deze bereikbaar maakt voor de markt. Bovendien weet je als geen ander om te gaan met de gestelde normen om de techniek vorm te geven. Vanzelfsprekend word jij uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen en te blijven groeien als bedreven techneut!

Werken met baanbrekende en vernieuwende technologie? Kijk snel of één van onze vacatures bij jouw technische ambities past.

Bekijk vacatures