De Avans bedrijvenavond

Bedrijvenavond @ Avans! De uitgelezen kans voor ons om namens ImProvia en ExRobotics aanwezig te zijn om met studenten over hun passie voor techniek  te praten! Op het event van Avans waren ongeveer 250 studenten aanwezig, waarbij we vele leuke gesprekken hebben gevoerd. De avond was georganiseerd door studievereniging WIM. Zij gaven de studenten onder het genot van een hapje en een drankje, de mogelijkheid om hun carrière opties te verkennen, te kijken wat ze leuk vinden. Maar ook vooral om te inspireren.

De reacties van de studenten waren positief!

Na afloop zei onze collega Sara: “Het was leuk om te zien hoeveel passie ze voor hun studie hebben. Ook hadden sommigen al goed voor ogen waar zij zich op wilde focussen. Erg leerzame gesprekken gehad dus! “

De keiharde feiten van die avond mogen ook benoemt worden! Zo zijn het maar liefst exact 43 pennen uitgedeeld. Zijn er 73 snoepjes bij onze stand geconsumeerd en hebben we met een hele hoop studenten gesproken.

Buiten onze fantastische dames van HR, was ook Jelle de Rooij aanwezig op de avond. Jelle heeft een hele hoop studenten mogen enthousiasmeren om hun stage bij ImProvia in te vullen. Na afloop spraken we ook met hem: Jelle: “De projecten die wij als stagiaires bij ImProvia en ExRobotics mogen doen, zijn zo ontzettend tof, maar er hangt ook een hele fijne werksfeer! “

Buiten dat het ontzettend gezellig was, was het ook een fantastische manier om studenten kennis te laten maken met alle mooie projecten die wij hier doen! En hoe tof is het nou om je eigen stage-idee te ontwikkelen! Mocht je ons nou hebben gemist op de bedrijvenavond en ben je student WTB of Mechatronica en benieuwd naar wat we voor jouw toekomst kunnen betekenen?

Stuur ons dan een berichtje op: solliciteren@ImProvia.nl

Reader Interactions