De week van Andrea

Vandaag vertelt onze corporate recruiter, Andrea Dekker – Schop, over haar werkweek bij ImProvia! De werkweek begint deze week op dinsdag in Breda, na een lang weekend begint de dag met het beantwoorden van mails en het beoordelen van sollicitaties. Er staat een overleg gepland over het aantal kandidaten dat in procedure zit en de wervingsacties. De rest van de dag staat in het teken van het searchen naar talent en het inplannen van interviews. Woensdag is mijn vrije dag, een dag waarop ik samen met mijn dochter loop voor het goede doel in het mooie Rotterdam, onze stad. We mogen door en rondom de Kuip lopen voor het Sophia Kinderziekenhuis.

Donderdag is het feest op kantoor, ik ben jarig maar het werk gaat gewoon door. Ik werk aan de website, ga door met mijn zoektocht en plan afspraken in. Omdat ik een mobiele functie heb vertrek ik vrijdagochtend naar ons kantoor in Hoofddorp om daar vervolgens een aantal interviews te houden. Ik ben ook werkzaam op ons kantoor Halsteren. Voor vandaag staan diverse afspraken en searchmomenten gepland. Uiteraard is er ook ruimte om even bij te praten met collega’s Een mooie week waarin weer veel recruitmentactiviteiten hebben plaatsgevonden. Ben je nieuwsgierig?

Kijk dan eens op onze nieuwe site: www.werkenbijimprovia.nl

Reader Interactions