Maak kennis met Danny, Teamleider WTB Engineering

Hallo, mijn naam is Danny Fehling en ik ben ImProviaan sinds 2009. Ik ben 50 jaar en heb 32 jaar ervaring in verschillende branches in de Techniek. Samen met mijn vrouw Wendy hebben wij 3 schatten van kinderen, Bo (21), Noa (18) en Sam (16). Ik speel gitaar en mag graag fietsen, beiden doe ik te weinig. Eten maken en nuttigen doe ik ook graag (en wellicht iets te veel!)

Binnen ImProvia vervul ik verschillende rollen zoals teamleider WTB, veiligheidsdeskundig adviseur, projectleider, hoofd BHV, calculator, troubleshooter en zelf gekroond voorzitter van de feestcommissie. Bij ImProvia zeg ik weleens gekscherend “als wij het niet kunnen maken, heb jij het niet nodig”. In dit geintje zit wel degelijk een seintje, mijn ervaring is dat we dusdanig veel kennis aan boord hebben dat technische uitdagingen zelden uit de weg worden gegaan. Onze kracht zit in de parallellen en niet in de verschillen. Waarom zou een industriële machinebouwer bijvoorbeeld geen brug kunnen engineeren? Aandrijving, besturing, veiligheid zijn de parallellen, normen bepalen de inhoud.

Het zijn van een ImProviaan is een gevoel, dit boeit en bindt mij enorm. Openheid, eerlijkheid, professionalisme, teamgevoel, verantwoordelijkheid, vrijheid, gedrevenheid en gezelligheid zijn geen loze steekwoorden. Naast hard werken, wat je overal kunt, is er bij ImProvia altijd wel een nevenactiviteit die mij aanspreekt. Hierbij is het leuk en gezellig, voor medewerkers en partners. Een greep uit de vele activiteiten: Kennissessies, Café de ImProviaan, Ski-trip, Familie BBQ, themafeest, ImProvia Academy, et cetera.

Zoek jij een organisatie waar werkplezier voorop staat? Klik dan hier om onze vacatures te bekijken! Of neem contact op met onze recruiter, Sanne Gebre – van der Heiden via sollicteren@improvia2.dev.pageking.nl of 06 5533 4517

Reader Interactions