In de spotlights! Maurice van Hooff, engineer werktuigbouw bij ImProvia

Maurice is werktuigbouwkundig engineer bij ImProvia en voert momenteel ontwerpwerkzaamheden uit voor DMN Westinghouse in Noordwijkerhout. Zij zijn een producent/leverancier van een kleine range van specifieke artikelen in de uitgebreide wereld van de solids/bulkhandling.

De machinefabriek in Noordwijkerhout maakt rotary valves (doseersluizen). Elke sluis is net weer even wat anders qua opzet: De configuratie wordt aangepast naar gelang de behoefte van de klant. Zo heeft de food industrie andere eisen dan cement producenten en zijn er soms Atex sluizen nodig. Door deze verscheidenheid aan toepassingen is het soms lastig om een standaard kit aan te bieden met spare parts. ImProvia helpt DMN om spare part kits samen te stellen.

Door de pro-actieve houding van Maurice heeft hij ook gekeken naar het gehele proces en hoe dat te verbeteren. Dit heeft geleid tot het opstellen van een aantal functionele eisen hoe het ERP systeem beter ingericht kan worden om de gestandaardiseerde spare part kits makkelijker aan te kunnen bieden aan de klant en te kunnen verwerken als order. Weer een mooi voorbeeld van “samen één team”.

Reader Interactions