Engineering & Consultancy

Veranderingen in de markt van een aanbod- naar vraag gedreven economie, maken dat flexibele inzet van (engineering) capaciteit en kennis nodig is om de concurrentie voor te blijven. Tijdens piekmomenten, capaciteit beperkingen, speciale projecten of om specifieke kennis in te brengen is ImProvia uw partner om deze vraag naar capaciteit en advies in te vullen.

ImProvia heeft een grote pool aan hooggeschoolde technisch specialisten beschikbaar op het gebied van o.a. elektrotechnische-, mechanische- en software engineering, systems engineering, CE, machine richtlijn, ATEX, kennis management en project management.

Onze aanpak

Het inhuren van de technisch specialisten van ImProvia lossen niet alleen de capaciteits- of kennisvragen op. Met de inzet van een of meerdere ImProvianen haalt u technische expertise, opgedaan in een brede range aan sectoren, en vermogen om vanuit een ander perspectief te analyseren.

Wij bieden onze diensten vanuit een van onze kantoren (in-house) of bij u op locatie (extern). Net wat uw voorkeur behoeft. Waar nodig biedt ImProvia aanvulling op de interne engineering capaciteit, waarbij opschalen eenvoudig te realiseren is en waardoor u flexibiliteit creëert zonder uw budget permanent te belasten.

Onze professionals en diensten

Engineering capaciteit

Heeft u behoefte aan engineering capaciteit op korte- en/of lange termijn? ImProvia heeft een grote pool aan professionals in elektrotechnische-, mechanische- en software engineering beschikbaar om de behoefte in te vullen. Onze engineers hebben brede ervaring opgedaan bij diverse opdrachten en projecten in de industrie, infra en energie.

Lees meer

Consultancy

Bent u op zoek naar specialistische kennis om uw project of organisatie verder te helpen? ImProvia heeft verschillende ervaren professionals beschikbaar op het gebied van o.a. kennis management, machineveiligheid, CE, ATEX, VGM-VCA en ISO9001. Onze professionals hebben een brede ervaring in het oplossen van specialistische kennisvraagstukken in de industrie, infra en energie.

Lees meer

Project Management

Zoekt u de juiste project manager voor een technische uitdaging? De project managers van ImProvia hebben technische kennis in huis en project management capaciteiten die er toe doen. In combinatie met een goede set aan soft-skills, hebben onze project managers de kwaliteiten om complexe projecten in de industrie, infra en energie met veel stakeholders succesvol te maken.

Lees meer

Branches waarin we actief zijn

Food, Feed & Agro

Automotive

Infra-kunstwerken

Machinebouw

Midden- & Hoogspanning

Product Handling

We are keen to talk about your next succes.