Onze stagiaires aan het woord – Niels

Onze laatste stagiair aan het woord is Niels. Niels loopt sinds september stage op de marketing afdeling van de ImProvia Group. Hij studeert Commerciële Economie op Avans in Breda. Samen met Niels kijken we naar zijn eerste indruk van ImProvia, zijn stage opdracht en toekomstplannen.

Niels vertel eens wat over jezelf!

Mijn naam is Niels Kerstens, 20 jaar oud en woon bij mijn ouders in Etten-Leur. Tussen alle technische stagiaires bij ImProvia, ben ik in september als marketing stagiair gestart. Commerciële Economie studeer ik bij Avans in Breda. Momenteel zit ik in mijn derde leerjaar en loop ik dus tot januari stage bij ImProvia. Naast mijn stage heb ik nog wat bijbaantjes, tennis ik en drink ik, coronaproof, een biertje met wat vrienden.

Je bent al een aantal weken bezig bij ImProvia, wat vind je ervan?

Eigenlijk bij mijn eerste sollicitatiegesprek had ik al een goed gevoel bij ImProvia. Bij mijn start in september ben ik, net als de anderen, warm ontvangen door de ImProvianen. Door de fijne sfeer voel je je gauw op je gemak en dat vind ik zelf erg belangrijk aan een stageplaats. Je mag hier fouten maken en je kan bij iedereen binnenlopen wanneer je wat te vragen hebt. De afgelopen weken vond ik al ontzettend tof, des te meer kijk ik uit naar de weken die nog komen gaan!

Wat ga je precies doen tijdens je stage?

Tijdens mijn stage heb ik een afwisselend takenpakket. Op marketinggebied valt er nog veel te halen voor de ImProvia Group, ik vind het leuk dat ik daar een bijdrage aan mag en kan leveren. Voor mijn schoolonderzoek voer ik een actieonderzoek uit naar de implementatie van de content strategie. Nu ik redelijk wat vooronderzoek gedaan heb, kunnen we daar ook zo snel mogelijk mee starten. Dan ga ik me vooral bezighouden met het maken van content voor op de social media pagina’s en website van ImProvia.

Wat zou je bij ImProvia willen leren?

Het in de praktijk brengen van mijn opgedane kennis. Volgens mij is dat een antwoord die veel stagiaires zullen geven. Natuurlijk ga ik dit ook doen ben ik daar erg benieuwd naar. Vooral wil ik  leren hoe ik een bedrijf dat op online marketing gebied nog niet erg veel doet, kan helpen. Bovendien ben ik bij ImProvia als niet technische een leek in de werkzaamheden. Ik hoop dat ik van hen nog wat kan leren en zo toch wat technische kennis op kan doen.

Waar kijk je het meeste naar uit Niels?

Het meest kijk ik uit naar de stappen die we maken als het gaat om marketing binnen ImProvia. Bijvoorbeeld het vernieuwen van de websites. Daarnaast hoop ik dat ik tijdens mijn stage de content strategie van ImProvia zo kan maken, dat ik in januari niet meer nodig ben en hij dus goed loopt. Dan kan ik met een geslaagd gevoel mijn stage afronden.

Wat wil je hierna gaan doen?

In februari ga ik starten met mijn minor, waarna ik nog een jaar verder moet studeren om de opleiding Commerciële Economie af te ronden. Of ik dan door ga studeren, daar ga ik nog achter komen. Ik wil in ieder geval nog eens als reisbegeleider met ouderen mee gaan en Europa verkennen met een camper. Later zou ik graag voor mezelf beginnen of een baan hebben waar ik onwijs veel energie uit kan halen.

Nu alle stagiaires van ImProvia aan het woord zijn geweest, hebben jullie wellicht een indruk gekregen van de mogelijkheden die ImProvia biedt aan stagiaires. Elk half jaar start er een redelijk grote groep stagiaires. Wij vinden het belangrijk om nieuw talent te ontdekken en hen de ruimte te geven om zich te ontwikkelen. Ben jij op zoek naar een stage voor de volgende stageperiode? Neem dan contact op met onze Recruiter Sanne via solliciteren@ImProvia.nl, dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Reader Interactions