Onze stagiaires aan het woord – Noah

Afgelopen week hebben we Tim, een van onze stagiaires, voorgesteld. Deze week spreken we Noah Walsmits. Samen met de anderen is hij ook stage komen lopen bij ImProvia. Voor zijn derde leerjaar van de studie Technische Informatica moet hij een half jaar stage lopen.

Stel jezelf eens voor Noah en wat is je eerste indruk?

Mijn naam is Noah Walsmits en ik kom uit Goirle, een plaatsje bij Tilburg. Op Avans Hogeschool Breda studeer ik Technische Informatica. Mijn docentbegeleider tipte mij ImProvia en zo ben ik hier terecht gekomen. Het is even wennen, want dit is mijn eerste stage. Het eerste wat mij opviel aan ImProvia is het karakteristieke pand van het kantoor in Breda, ik vind het erg mooi.

Wat ga je precies doen tijdens je stage?

Komend half jaar ga ik me bezig houden met de interface van de SnakeRobot. Nu hoor ik je denken, wat is dat zo’n interface? De interface is eigenlijk de koppeling tussen de gebruiker en de robot. Het zorgt ervoor dat de robot weet wat de bestuurder wilt gaan doen. Als het ware de communicatie tussen robot en bestuurder. Dat moet ik gaan ontwikkelen. Voordat ik hier mee begin, voer ik onderzoek uit naar de mogelijkheden en wat er al gedaan is. Daarna kan ik starten met het ontwerp en het tekenen van de interface. Als dat afgerond is, kan ik starten met het maken van prototypes.

Wat wil je bij ImProvia leren Noah? Waar kijk je het meest naar uit? 

Op technisch gebied wil ik meer leren over het maken van een onderhoudbare interface. Daarnaast ben ik benieuwd naar het bedrijfsleven zelf. Op persoonlijk vlak zou ik aan mijn communicatie willen werken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat hier bij ImProvia gaat lukken!

Wat zijn jouw toekomstplannen?

Over de toekomst heb ik nog niet erg veel nagedacht. In eerste instantie ga ik deze stage succesvol afronden natuurlijk. Na deze stage moet ik nog anderhalf jaar studeren om mijn diploma binnen te halen. Na mijn studie wil ik gaan werken.

Iedere week laten we een van onze stagiaires aan het woord. We kijken samen met hen naar stageopdrachten, eerste indrukken en toekomstplannen. Volgende week is er weer één van onze andere stagiaires aan de beurt!

 

Reader Interactions