Teamuitje Team Breda

“Teamwork makes the dream work” Een belangrijke gedachte om vast te houden als er nagedacht wordt over samenwerken op de bedrijfsvloer. Een team kan samen namelijk veel meer bereiken zijn dan het individu.  Daarom organiseert ImProvia jaarlijks teamuitjes voor de verschillende teams. Dit helpt ons om op een informele manier elkaar goed te leren kennen en samen leuke dingen te beleven. 

Dit was dan ook de aanleiding om samen met team Breda een leuk evenement te plannen. In het kader van teambuilding is er, op donderdag februari, deelgenomen aan het Hilarisch walking dinner in Breda. 

Tijdens dit uitje is er op een ludieke manier een wandeltocht langs verschillende cafés en restaurants geweest. Deze avond bracht ons de kans om buiten de werksfeer om, elkaar beter te leren kennen. Maar gaf vooral ook de nieuwe stagiaires Sara en Thom de kans om de teamleden van Breda beter te leren kennen. De geslaagde avond heeft ons leuke verhalen, anekdotes en een sterkere teamspirit gebracht. 

Benieuwd naar het team en wat wij voor jouw toekomst kunnen betekenen? Stuur dan een berichtje naar solliciteren@improvia-group.dev.pageking.nl 

Reader Interactions