Scrum/Agile

ImProvia hecht waarde aan het delen van kennis en ervaringen en organiseert daarom ook regelmatig bijeenkomsten om dit te faciliteren.

 

Scrum/Agile; dit was het thema van de bijeenkomst welke 8 maart georganiseerd werd door ImProvia voor haar medewerkers. Het doel van deze bijeenkomst was kennis en ervaring delen m.b.t. dit thema. Er was een goede opkomst waarbij zelfs een klant het leuk vond om aan te schuiven.

 

Na uitleg over hoe te werken volgens de principes van Scrum/Agile, was er ruimte voor het delen van praktijkervaringen in de diverse marktsegmenten en verschillende projecttypes.

Het was een interactieve bijeenkomst waarbij de sprekers positief kritisch werden uitgedaagd om de toepasbaarheid van Scrum/Agile te illustreren. In een gezamenlijke discussie zijn we tot de conclusie gekomen dat veel van de principes, die terugkomen in deze methodiek, al worden toegepast binnen ImProvia en zeker ook aansluiten bij de werk- en denkwijze van onze organisatie!

 

Ter afsluiting van deze zeer nuttige bijeenkomst was er de mogelijkheid om, onder het genot van een drankje, de verschillende visies en ervaringen nog eens de revue te laten passeren.

 

Wij kijken terug op weer een succesvolle en nuttige thema avond!

 

foto 2

Reader Interactions