We stellen Manon even voor!

Manon, kan je jezelf eens voorstellen?
Mijn naam is Manon de Bie, 30 jaar en samen met mijn hondje Dork woon ik in het mooie Breda. In mijn vrije tijd ben ik, bij voorkeur met lekker weer, regelmatig op de tennisbaan te vinden of loop een ronde hard in het bos. Daarnaast word ik erg gelukkig van een gezellige avond met vrienden in combinatie met goed eten en een lekker glaasje wijn. Waarbij de bordspellen geregeld uit de kast gehaald worden.

Voor mijn start bij ImProvia ben ik vier jaar werkzaam geweest als Consultant bij een technisch detacheringsbureau, waar ik zowel recruitment als sales taken uit heb gevoerd.

Waar krijg jij het meeste energie van?
Het allerleukste aan mijn werk als Accountmanager vind ik het contact met nieuwe klanten en het uitbouwen van een succesvolle klantrelatie. Hier ga ik mij de komende maanden dan ook voornamelijk op richten.

Je bent hier pas net, maar je hebt vast een eerste indruk?

Mijn eerste indruk is zeer positief, het was een warm welkom en een leuke groep met collega’s. Natuurlijk is dit een bijzondere tijd om te starten en heb ik nog niet iedereen gezien, maar ik hoop dat daar snel verandering in komt.

Je bent net gestart als Accountmanager, waar kijk je het meest naar uit?
Naar het behalen van mooie successen en het verder uitbouwen van ImProvia Engineering & Consultancy op beide vestigingen (Breda & Hoofddorp).

Neem contact op met Manon

Reader Interactions